El Club Olesa Patí (COP) va néixer el maig de 2002 com a continuació de l'Escola Esportiva Municipal (EEM). Inicialment els nens competien des de la EEM en la lliga del Consell Escolar de Barcelona, d'on una temporada ja en vàrem ser subcampions. La EEM sols admetia jugadors en edat escolar integrats en la competició escolar, de forma que els nens es quedarien sense equip al fer-se grans. Per aquest motiu, per donar continuïtat als nens i poder inscriure'ls a la competició federada, uns quants pares van fundar aquest club, l'any 2002. El Club Olesa Patí és un club de hoquei patins, sense ànim de lucre, en una zona geogràfica on històricament mai hi havia existit cap club dedicat a aquest esport.
      A partir de 2008 es crea el primer equip femení sènior, començant a competir a 2ona Catalana, on assoleix una excelent 4a plaça, que li permet ascendir l'any següent a 1a Catalana. A aquest equip se li afegeix la temporada 2009-2010 un nou equip de Femení Base (jugadores de menys de 12 anys), conseguint el que fins ara es el trofeu oficial més important assolit pel Club: la Copa Federació. En aquesta mateixa temporada, l'equip Juvenil arriba a la final d'aquesta mateixa competició, signant una excel.lent temporada. Teniu un resum en imatges a la galeria històrica. Així mateix, s'ha anat ampliant la base i a partir de l'any 2010 es va crear un nou equip de Prebenjamí iniciació per canalitzar les inquietuds del més petits. Avui dia el club compte amb una prometedora base d'Escola on els més petits (4-6 anys) comencen a jugar i competir.
 
     La història del club es molt curta comparada amb altres equips, però malgrat la dificultat que comporten els inicis (manca d'experiència, fer-se un lloc entre les entitats del poble, la dificultat per trobar nens, formar una bona base...) el Club Olesa Patí continua endavant 15 anys després.
Presentació de dels equips (Setembre 2017)
      Ja sabeu, si us agrada patinar, fer esport i passar-ho bé, us esperem al club. I si no vols patinar però vols passar-ho bé igualment, vine als partits. No te'n penediràs!
   


   
  
                                                               
top