Gracies a la bona feina realitzada a la segona fase de la lliga regular, l'equip del Alevins del Club Olesa Patí, ha pogut assegurar la tercera plaça de grup que els permet accedir a la tercera fase. Encara es desconeix qui serà el rival que es trobaran en una primera eliminatoria que es farà aquest proper cap de setmana, ja que el sorteig es realitzarà el dia 30 d'Abril a la seu de la federació.

Així mateix, el Prebenjamí Iniciació ha aconseguit acabar en segon lloc del seu grup, i també s'ha guanyat el passi a la tercera fase. Amb un final de temporada genial que fa preveure que tenim hoquei per estona a Olesa. Com passa amb l'Aleví, haurà de passar una eliminatoria, contra un rival que encara no coneixem.

La resta d'equips de base, però, ja han acabat la temporada. Els Benjamins s'han quedat ben bé a les portes amb una tercera plaça al seu grup que no assegura el pas, tot i que també han fet una excelent temporada.

Cal recordar també que ja fa 2 jornades que l'equip minifem ja s'ha assegurat la classificació per els campionats de Catalunya que es faran a Palafrugell el 24 de Maig.

Ara ja només queden en joc els equips femenins i els seniors, ja que tenen lligues llargues.

top