Croniques i resultats


Prebenjamí Iniciació - Crònica

Vilassar HC 1 - Olesa 3


Alineació Olesa: Nil (p), Lidia, Lucia, Blai(3), Roc, Alex(1), Josep(1), Roger i Gabriel

Nova victòria d’aquest petit equip de grans jugadors. Ens estem acostumant a veure’ls guanyar, cosa que ja tocava. Aquesta vegada ha estat davant el Vilassar.

Partit igualat fins al tercer període en el que s'ha decidit el partit.

Primer període disputadíssim decantat al nostre costat per un solitari gol d'en Blai, que acompanyat per la Lidia portaven les rendes del partit, acompanyat per un correòs Roger i un Roc en una línia cada setmana més ascendent.

Segon període mes disputat encara, amb un gol del Vilassar que semblava que decantaria aquesta segona part fins que ha aparegut en Josep marcant a 18 segons del final, igualant el marcador. Amb el Josep, que avui ha fet un partit completíssim, el joc d’atac dels nostres era feina de l'Alex i la Lucia, mentre que darrera, el Gabriel, el “stopper” de l’equip, s'encarregava de tallar els atacs contraris.

A l’ultima part el Blai amb 2 gols i un darrer de l’Alex han assegurat la victòria pel nostres.

Capítol apart mereix el Nil, que amb les seves aturades, està demostrant l’important que es un bon porter per un equip. I aquest noi s’està convertint en un PORTER amb majúscules.

Per últim no vull oblidar-me de l’afició de aquest equip, uns pares i mares que fan una festa de cada partit i mimen a l’equip cada setmana.

P.D : Que bons els bocatas del bar del Vilassar!!!!


top