Exit del torneig triangular i la butifarradaAquest passat dissabte vam poder disfrutar d'un gran dia d'hoquei, veient com tres equips, dos dels qual de fora de Catalunya, ens van oferir un bon espectacle d'hoquei.

L'equip triunfador d'aquest primer torneig va ser el Club Patin Rivas de Madrid, que va mostrar una gran efectivitat i una bona capacitat per situar-se al camp. Ens van sorpendre agradablement. En el primer partit contra l'Olesa van guanyar per 5 a 7. El segon partit enfrontava el Laguna Negra amb el Rivas, que tot i que acabaven de jugar, van seguir tant combtius i finalment es van imposar a l'equip de Soria, el Laguna Negra per 8 a 4. L'ultim partit del triangular va enforntar l'equip local amb el Laguna Negra, amb un partit que tot i que inicialment es va mostrar molt igualat, els olesans se'n van anar al marcador en el tram final, potser al estar una mica més frescos, amb un resultat final de 11-7.


Cal destacar l'excelent cordialitat mostrada pels equips que van convertir el torneig en una gran festa, que es va segellar compartint la butifarrada amb tota la familia del Club Olesa Patí.

Entre partit i partit es va fer la presentació dels diferents equips del Club Olesa Patí, que tornarà a comptar amb 11 equips en competició federada, més un equip d'escola per la formació en hoquei.

Agraim a totes les persones que desinteresadament van col·laborar en l'organització de l'esdeveniment, i que convida a repetir-ho en properes ocasions.

Cal destacar la presencia de la jugadora d'edat infantil del Laguna Negra, la Laura Redondo, que va poder participar d'un partit d'entrenament amb el nostre equip femení, com una de les poques representants femenines d'aquelles terres en hoquei patins. Fins ara jugava al Numancia, però al desfer-se el club, ha estat el Laguna Negra el que ha agafat la base d'hoquei a Soria. Desitgem que pugui continuar en un futur jugant a allò que li agrada, i que no s'estronqui la continuitat per manca d'equips i jugadores a les terres castellanes. Sort i records Laura!

top