Crònica des de Manresa

El passat dissabte, es va celebrar a Manresa el Torneig d'estiu d'hoquei patins on els nostres equips van tenier una excelent actuació.

Molt matiners, els infantil van iniciar el torneig a les 9 del matí, jugant contra l'equip de Manresa, guanyant per 3 a 8. A les 10,30 del matí van jugar el segon partit contra el GEIEG, perdent 2-6 ( hem de dir que els de Girona venian frescos com a roses i nosaltres ja haviam fet un partit pocs abans, i a mes a aquelles hores feia molta calor al pavelló.... els nostres ho van notar molt; potser en altres circunstancies el resultat haguès estat més ajustat.
Amb aquest resultat, l'Olesa Infantil ha quedat 2on Classificat (el GEIEG va guanyar a Manresa).

L'entrega de premis l'han fet a les 15h.

L'aleví ha jugat contra el Manresa B a les 17h., guanyant per un contundent 0-9. Finalment, a les 21,30h han jugat contra el Manresa A, guanyant també sense problemes per 0-7. Així doncs, Aleví, 1er. classificat del Torneig. El Fede va està els dos partits com a entrenador, per ausencia del Xavi Pastor.

Els Benjamins també van fer un gran torneig i van acabar aconseguint la 1ª plaça de la categoria.

Els prebenjamins, també van tenir un gran paper, però dos gols molt matiners en el primer partit els van fer molt mal als anims, i tot i que van aguantar bé la resta de partit, no van poder superar els seus rivals.

Cal dir que els equips participants van passar molta calor, però unes sindries repartides per l'organització van ajudar a passar l'estona als jugadors.
top