Finalitza la competició oficial

Només quedaven 2 equips en competició, els sèniors grossos (masculí i femení), i aquest cap de setmana han finalitzat la epopeia de la temporada 2011-2012.

Ahir al vespre, l'equip sènior de 2ª Catalana, tot i que la temporada ha estat molt irregular, ahir va acabar derrotat realitzant, això si, un dels millors partits de l'equip olesà, lluitant fins el final amb el CP Sant Ramon, un dels grans de la categoria, obtenint un resultat dels que es veuen poc a hoquei: 13-10. L'equip olesà amb un final inspiradissim, va ser capaç de remuntar un 6-1 inicial, i van treure forces per donar un bon cant de cigne a la temporada. Son les derrotes que deixen bon gust.
Cal felicitar a tots els jugadors, que han hagut de realitzar un temporada complicada, en unes condicions dificils, sense entrenador oficial, patint lesions, sense jugadors juvenils que els puguessin recolzar, a excepció, es clar, de l'Iñaki, que al que cal felicitar per la seva entrega estrenant-se en una competició senior molt dura, i que segur que l'experiència que ha agafat, serà vital per la propera temporada en el nou equip juvenil olesà. Gràcies doncs al Dani, al Charlie, al Pepe, al Joan, al Roger, al Pep, a l'Iñaki,... i a l'Adri que ens mira de més lluny,  per que sabem que ho heu donat tot.

També ha finalitzat l'equip femení de Nacional Catalana. Tot i que no es jugava res, tenia el compromís moral d'intentar derrotar a un Manlleu que anava enxufat cap a l'ascens a l'OK Lliga femenina, i tot i que va aguantar bé l'esbranzida dos gols del Manlleu, més un de la Cristina en propia porta, van aplanar la festa a l'equip visitant. Tot i la derrota, les jugadores acaben una temporada, que tot i que ha estat molt irregular, han mostrat una gran evolució respecte l'any passat, i han aconseguit plantar cara a molts dels equips consagrats de la categoria. Si l'any passat van haver de lluitar fins l'ultim partit per salvar-se del descens, aquest any han aconseguit una còmoda setena plaça, amb regust, però, de que podien haver fet més. De totes maneres moltes felicitats a l'equip, i a començar a treballar la setmana que ve per la propera temporada. Felicitats noies.
top