Dissabte negre avui a Olesa

Negre, negre ho han vist avui els equips olesans. En les eliminatories de la tercera fase de la Copa Federació, els alevins han sortit derrotats per un contundent resultat que no representa en absolut el nivell de joc vist al partit. La perdua de concentració en els darrers moments per situacions anòmales juguen aquestes males passades. L'eliminatòria es pot donar per perduda, però esperem que l'equip ofereixi demà tot el que no ha pogut o deixat fer avui.
El mateix ha passat amb els Benjamins, practicament una fotocopia de la situació viscuda pels alevins. Esperem que demà el partit sigui igualat com pertocaria.
Els seniors han hagut d'aguntar sense canvis practicament tot el partit desprès de rebre una tarja vermella a l'inici del partit, davant un Vilafranca molt efectiu, mentre que els olesans s'han vist molt castigats per les faltes que no els han deixat jugar com saben.

Pel matí, ha estat mes assolellada la situació (i el temps), i tot i que l'equip Prebenjamí Iniciació no ha pogut guanyar, tant aquests com el Prebenjamí A, han realitzat molt bons partits que han permès disfrutar de l'hoquei als espectadors.
top