Increible, però per poc hi ha un miracle a Palafrugell. Qui haguès pogut pensar que es podria remuntar un 0-7 advers en una elimintoria de 3ª fase. Doncs ha estat a punt de passar a Palafrugell. Al descans el resultat era favorable al locals per un ajustat 1-0, però a la segona, l'equip local ha posat el segon porter, per donar-li joc, i la situació ha canviat radicalment. Si el partit arriba a durar un parell de minuts més, segurament haguessim assistit a una remuntada històrica. Cadaescú en pot treure la lectura que correspongui, però en qualsevol cas, la resposta dels jugadors olesans aquest diumenge ha estat excepcional, sense les distorsions viscudes al partit d'ahir.

El mateix cal dir dels Benjamins. Avui als Monjos, els olesans s'han mostrat molt més segurs, i també sense les situacions que ahir van provocar un resultat molt abultat que no corresponia al nivell dels dos equips.

Una llastima, per que s'ha vist que els nostres dos equips, encara que no s'haguessin classificat, estaven allà on es mereixien,... i més enllà.
top