Entrevistant... Adrià Trallero

Tornem a les entrevistes, aquest cop per un altre comiat. I es que, per si algú encara no s'havia assabentat, ens marxa de casa l'Adrià Trallero. Es veu que no en tenia prou amb els estudis de cuina que havia fet aquí, i necessita nous reptes. Total que sense pensar-ho dos cops, o potser desprès de pensar-ho molt, marxa a Sòria per acabar els seus estudis superiors de cuina, i es que allà sembla que hi ha bona matèria prima per cuinar. Es l'actual entrenador de l'equip Femení de 2ª Catalana, i juga amb l'equip sènior.

Així doncs, abans de que marxi, era qüestió de coneixe'l una mica més.

Com vas començar a jugar a hoquei?
De nen vivíem a Castellbisbal, i m'agradava el ciclisme, però desprès quan tenia mes o menys 10 anys vam anar a viure a Vacarisses. Allà pràcticament només havia futbol que no m'agrada gaire, i els meus pares es van assabentar que hi havia hoquei a Olesa de Montserrat i amb un cop de posar-me els patins en vaig tenir prou per veure que això m'agradava molt. El club encara no existia sinó que era una activitat de l'ajuntament.

Com vas viure l'evolució del club?
Molt positiva. Erem 2 equips i 11 nens només quan vam començar. i ara som quasi 100 nens. I això en un poble on mai hi havia hagut tradició. Vaig començar com aleví (una categoria tardana pels nostres estàndards), però de seguit vaig agafar patí. I res, cap amunt.

Que tal l'experiència com a entrenador?
Molt bona. Es el millor. Quasi m'agrada més que jugar.

Son de bon portar els equips femenins?
Al principi em va costar una mica, però enseguida pots connectar amb les noies, i fins ara molt bé.

I m'han dit que seguiràs jugant a hoquei.
Doncs si, resulta que a Sòria hi ha l'equip Laguna Negra, i ja m'he posat en contacte amb ells per poder jugar. Estic molt il·lusionat. Fins i tot, amb el temps podríem establir lligams amb Olesa, ja que allà, l'hoquei encara necessita ser promocionat, ja que és poc conegut.

Quina es la teva posició preferida?
No tinc cap especial, però sempre he jugat de defensa i m'hi trobo a gust.

Tens alguna mania alguna abans de començar?
Que jo sàpiga cap. No se que diran els meus companys!

Tens algun defecte?
Potser m'agradaria saber fer rodar més la bola.

Quin record del món del hoquei recordes més?
Les millors satisfaccions han estat fent d'entrenador. Però recordo amb molta il·lusió quan sent juvenil em van convocar per jugar amb l'equip sènior.

T'han expulsat mai?
No, mai. Només alguna blava de tant en tant.

Doncs que tinguis molt sort Adri, i esperem veure't aviat jugant amb el Laguna Negra, que sàpigues que et trobarem a faltar.
En aquesta foto podem veure l'Adria amb el seu primer equip (el tercer per l'esquerra a dalt). Era l'any 2002.

top