Cròniques de la Jornada [14/01/2012]

Aquesta jornada s'iniciava la segona fase pels equips base, amb sort desigual. Us adjuntem les cròniques que hem recollit dels alevins i els infantils:

Aleví: Noia 0 – Olesa 5

El aleví ha jugat a Sant Sadurní a les 9'30 del matí, encara que el arbitre no s'ha presentat fins a les 10'15, els nens portaven molta  estona esperant  i han agafat fred, ja que el pavelló, encara sent tancat, estaba gelat. Els nostres jugadors han estat realment superiors al noia en tot moment i han fallat moltes rematades i han fet un munt de pals, quedant finalment amb el resultat de 0-5, tot i que podrien haver estat  mes.
En definitiva, un bon començament de campionat.

Infantil: Olesa 5 – Vic 5

L' infantil ha jugat contra el Vic a la nostre pista, ha estat un partit  molt igualat als inicis on es podía esperar de tot, però a la segona part l'equip olesà ha respost millor.... fins als ultims dos minuts quan anvem guanyant 5-3, i per un rampell que ens va agafar llançant un estic a terra, va provocar una blava i llençament de directe i a 40 segons del final, en una desafortunada errada defensiva han acabat empatant un partit que estava practicament guanyat.
Fer constar que ha debutat a la segona part el Marcel a l'equip infantil que ara farà tandem amb l'Uri, ja que l'equip Juvenil no continuarà en aquesta segona fase.


De la resta d'quips, cal destacar que el Prebenjamí B, va conseguir per primer cop empatar una part. Pot ser un trist consol per alguns, però segur que pels jugadors suposa una bona injecció de moral i es que només hi ha una direcció, cap endavant. Felicitats!

Croniques dels equips femenins:

Femení Nacional Catalana: Mollet 7 - Olesa 0
2ª Catalana Femení: Lloret 3 - Olesa 7
Minifem: Olesa 1 - Bigues i Riells 8

Recordeu que podeu enviar les cròniques dels equips o fotos al correu del club.
top