Crònica de la jornada [28/01/2012]

La jornada del dissabteha tornat a repartir les alegries. Altre cop els dos equips de Preferent, Prebenjamí A i Iniciació han tornat a patir l'elevat nivell d'aquesta categoria. Estem segurs que acabaren enfortits al final de temporada. El Prebenjamí B, aquest cop no va poder superar al Capellades a cap part. Poc a poc però constants.

El Minifem aconseguia el seu segon empat, amb l'altre equip cuer de la categoria. Partit molt igualat fins al resultat. En canvi el Benjamí es va treure l'espina de la jornada anterior i no es va deixar enredar a Santa Perpetua guanyant per un clar 4-7.

L'aleví aquest cop va haver d'apretar més que en els seus anteriors partits, ja que el Montblanc va oposar molta resistència, però de moment segueixen liders. L'infantil en canvi no se'n va sortir amb el Bellver. Els gols no van acompanyar al joc realitzat per l'equip que va veure com la pilota no volia entrar quan tocava.

Les noies del segona van enfrontar-se a un rival directa per l'ascens, i a fe que va ser un derbi molt potent. Al final victòria ajustada per 4-3. Per altre part el Femení Nacional va perdre l'oportunitat de mantenir-se a les primeres places en perdre amb un rival directe com el Manlleu, que va fer un gran partit.
top