Crònica de la jornada [21/01/2012]

Jornada de tots els colors la d'aquest dissabte passat. Destacables, tot i la derrota, els resultats dels Benjamins i dels sèniors que, a més, van compartir el mateix marcador: 6-7. En els dos casos els equips tot i anar pel darrera en el marcador en els ultims minuts van efectuar una gran remuntada (el benjamí perdia 1-6!!!), però el partit es va fer curt. Els seniors fins i tot van arribar a empatar desprès d'anar 3-6, però en el darrer minut el CP Sant Ramon ens va colar un gol que l'equip no va poder tornar. Tot i així aquests dos equips ens van oferir un gran espectacle.

No tant entusiasmant va ser el resultat dels equips que lluiten a preferent, tant el Iniciació com el Prebenjamí A, van quedar ben retratats en el seu enfrontaments amb el Sentmenat i el Vic respectivament (dos clubs molt forts en hoquei base). Un avís i un repte pels nostres jugadors que hauran d'apretar de valent si volen fer un bon paper.

L'aleví si que va ben disparat en el seu grup, i aquest cop li ha tocat al Masquefa rebre un bon bany de gols (12-3), i es que si l'equip no va poder arribar a preferent, pocs punts li podien faltar. Com a nota, el Vendrell A, l'equip que va eliminar a l'Olesa a la classificatòria va lider del grup P3 sense cap derrota quan els olesans van perdre a Vendrell per un ajustat 2-0. De totes maneres, que no s'adormin, ja que han quedat bons equips a la Copa Federació.

L'Infantil anava a Barcelona, a jugar contra el J.M.J. i es recuperava de l'ensurt del passat dissabte, guanyant per 1-3. Un resultat per tornar a agafar confiança.

Les noies del segona Catalana, tot i uns inicis titubejants que van fer que s'arribès a un 6-6 a 10 minuts del final, van saber treure l'enginy per superar a un Navarcles molt millorat respecte l'ultim enfrontament.
L'equip femení de Nacional Catalana, per la seva part va haver de lluitar i patir molt per arrencar una victoria al SHUM amb un marcador prou revelador: 1-0. Una victoria, però, molt important per mantenir-se en el pom de dalt de la classificació, on hi trobem 4 equips empatats a punts.
top