Aquest cap de setmana...de cap a Preferent


Aquest cap de setmana, l'equip de categoria aleví s'enfronta amb el Vendrell A, en el partit d'anada per el pas a Categoria preferent (que dona opció al Campionat de Catalunya). Una excelent trajectòria en aquesta primera fase, fa concebre esperances de que faran un bon paper. No us ho perdeu.

Però hi ha més preferents: Aquest any ja tenim dos equips que s'han guanyat el pas al Campionat de Barcelona, tot i que els queda una jornada: Son els equips de Prebenjamí A i el Prebenjamí Iniciació. Enhorabona també a aquests dos equips que han superat la primera fase amb una gran solvència, tot i que a la segona fase també s'hauran d'esforçar molt més, es el que té pujar de nivell. Sort als tres equips.

Qui també tindrà un partit de "preferent", es l'equip Femení de 2ª Catalana, que s'enfronta a l'equip més fort de la categoria, el Girona . Els hi tocarà apretar fort a les noies aquest cop. Juguen desprès del Prebenjamí B, o sigui que hi haurà un bon ambient.

Molta sort també a la resta d'equips que juguen aquest cap de setmana, el Benjamí que viatja a Manresa, i el senior que va Barcelona a jugar contra La Salle.
top