Crònica de la jornada [19/11/2011]

El Prebenjamí B inaugurava la jornada a la pista de casa contra el Riudebitlles, que s'enportaven la victoria cap a casa seva. Encoratgem a l'equip, que tot i les derrotes que ha acumulat, segur que sortiran enfortits quan comenci la nova fase. A continuació jugaven les noies del 2ª Catalana, que tot i una primera part molt igualada, a la segona s'han tret la son i ha acabat guanyant per un contundent 13-2 al Molins de Rei.

Mentrestant, l'infantil a Sant Sadurní queia fulminat pel Noia per 14 a 0. Es un dels equips forts de la categoria, i toca pagar penitència.

La resta de partits es jugaven per la tarda, i li tocava estrenar pista al Benjamí que s'enfrontava al Sant Cugat. Acabaven derrotats per 4-9, ja que no van estar de sort de cara el gol. Es un equip altament especialitzat en pals i travessers. A continuació jugava el Prebenjamí A davant un Cubelles que va oferir molta resistència. Es va emportar la primera part, i els olesans els va anar just de remuntar la segona. Finalment la tercera part va tornar a ser pels olesans, guanyant el partit per 2-1.

A continuació jugaven els sèniors davant el CP Sitges que ens van oferir un gran partit remuntant un 2-4 advers i alguns gols d'una gran bellesa. Resultat final de 7 a 5 i una bona dosi de moral a l'equip que ja portava masses jornades sense guanyar.

L'equip Juvenil marxava a les terres de Lleida per jugar contra el Mollerussa, i tot i caure per 10-1, va oferir un molt bon joc i les oportunitats van sovintejar a l'area local, però va mancar efectivitat davant un gran porter.

El diumenge la nota positiva la posaven les jugadores del Nacional en un partit a priori complicat, que enseguida se`ls va posar molt favorable amb un 1-4 al descans gràcies a una capacitat golejadora sorprenent. Finalment 1-5 i segueixen en posició d'ascens a OK Lliga (necessitem patrocinador!!!) amb una segona plaça molt golosa.

El prebenjamí Iniciació es sumava a la festa del diumenge i gunayava a Corbera per 1 a 3, seguint una trajectoria que no hi ha qui els pari. Mentre, l'Aleví viatjava a Reus on era derrotat per 5 a 1, tot i que van oferir una bona resistencia davant un dels equips forts de la categoria.

I fins aquí la crònica de la jornada. Recordeu que podeu col·laborar enviat un resum dels partits al correu del club, o si teniu alguna fotografia del partit que vulgueu publicar, la posarem amb molt de gust.
top