Crònica de la jornada [12-13/11/2011]

La jornada començava de bon matí per l'equip Minifem que s'enfrontava al Vilanova, un dels grans de la categoria (totes sempre son més grans!!!). Van perdre per 1-4, però la nota positiva va ser el primer gol aconseguit per la Nerea a l'equip [crònica]. Desprès van jugar els Prebenjamins Iniciació, que van poder jugar a plaer amb el Castellet. Molt embalat va aquest equip.

Desprès tocava el torn als infantils, que els tocava jugar contra el Vendrell. Tot un partidàs, on els nostres jugadors van aconseguir remuntar un 1-4 desfavorable, i posteriorment un 4-5 a 20 segons del final amb un gol de l'Eudald. Finalment un empat amb regust de victòria.

Per la tarda les noies del Nacional s'enfrontaven al colider de la categoria, l'Sferic, i sortien victorioses en un gran partit on també van haver de remuntar un 0-2 desfavorable [crònica].

A continuació, i sense temps per descansar, els juvenils es preparaven per enfrontar-se a l'Igualada. El resultat de 4-13 es tota una declaració: no tenim tant potencial, però també sabem fer gols. Partit sense una especial emoció, però ben distret.

La resta de partits es jugaven fora. El Prebenjamí A, a Igualada tornava a guanyar, en un bon partit i donant una bona empenta a la classificació. El Benjamí, però, que jugava a continuació, també a Igualada, era massacrat per 18 - 0. Volem suposar que coses del gol-average per classificar-se.

Les noies del 2ª Catalana, estrenaven pista a Sant Celoni, en un partit molt espès i que tot i dominar, els va costar molt fer els gols. Van acabar guanyant per 1-3. Mentrestant a Molins de Rei, els sèniors tornaven a perdre per 5-3.

El diumenge, els Prebenjamins B, els tocava llevar-se també molt d'hora per anar a Ribes. Tampoc van poder treure un resultat positiu tot i les ganes que van posar. Els alevins, a Corbera, si que van poder equilibrar el global del club, guanyant per 4-7.

Balanç final: 5 victòries, 5 derrotes i un empat.
top