Crònica de la jornada [23/10/2011]

La jornada arrencava en divendres a Mataró, on les jugadores del Nacional disputaven el seu primer partit de lliga i caient per 2-0 en un partit no gaire encertat, tot i que davant un rival prou potent.
El dissabte, els més matiners, com casi sempre, van ser els d'iniciació, que a Santa Margarida de Monbui aconseguien una excelent i contundent victoria. I a Castellet, el Prebenjamí A també guanyava amb solvència, mentre que el Benjamí començava el partit molt bé, però en el tram final s'ha despistat una mica, caient derrotat per 5-3. Tot i així, poc a poc va millorant la seva efectivitat, que altres cops havia fet llufa.

Per la tarda a Cambrils, els infantils acabaven derrotats per un contundent resultat de 7-1, un contundent resultat i un contundent arbitratge. Tot i que creiem que des de les pagines de la web del club, no hauriem de qüestionar la tasca de l'arbitre, en aquest cas crec que es van superar els límits de la sensatesa (amb tots els marges d'error que es vulguin considerar): 28 faltes, 9 directes, i la primera targeta blava al nostre entrenador en 20 anys d'exercici.

Més tranquila era la tarda a Olesa. El prebenjamí B, no podia superar a un Cubelles molt més format. Caldrà una mica de paciència al nostre equip en aquesta primera fase, el qual necessita tot el nostre suport.
A continuació jugaven les noies del 2ª Catalana, en un partit relativament còmode, tot i que inicialment L'Arenys de mar, el seu rival, va contestar els primers gols amb una bona efectivitat. Finalment 8 a 5.
Desprès tocava el torn als sèniors que un partit molt igualat contra el Palau. Van acabar derrotats per la mínima, 2-3, amb un final de partit molt intens. Una llastima ja que l'equip es va mostrar molt lluitador, i va perdre unes oportunitats d'or en els ultims minuts, i es que el porter del Palau va estar molt inspirat.

El diumenge ha donat poques alegries, pero podem arreplegar un parell de paneres per Nadal. Els alevins a Sant Sadurní han caigut derrotats per 11 a 1 (agrairiem que ens fessiu arribar la crònica del partit). Mentrestant, el Juvenil ha anat de peregrinació a Andorra a fer penitència i recollir 18 golets, que en deuen sobrar, allà a Andorra. Que hi farem. A vegades toca perdre, i a vegades, toca fer d'esparring (una feina molt mal pagada, per cert).

top