Crònica de la jornada [16/10/2011]


La jornada començava a les 7 del matí a casa del Marc, clavant un bon susto, i era que un cumul de malalties i viatges, deixava al Prebenj. Inic. en quadre, havent de fer una convocatòria d'emergencia. Justets van arribar a Torrelles i van poder guanyar, i això que no jugava el pitxixi. Felicitats a l'equip.
L'altre equip que jugava a fora, el Prebenjamí B,  en canvi, no ha pogut amb el Sant Josep de Sant Sadurní. Confiem que aviat els toquin equips més facils.

A casa, els Benjamins, algú els va fer algun vudú, sino, no s'explica com en un partit molt igualat, i en moltes fases dominant clarament, acabessin perdent 0-5 davant l'Sferic. Vam contar 12 pals. Desprès, amb el Prebenjamí va arribar la torna, i davant, també de l'Sferic, aconseguien guanyar les dos primeres parts amb un equip molt lluitador, remuntant fin i tot un 2-0 advers de la segona part.

L'Infantil, davant el Noia, va fer també un bon partit, però els visitants van arribar amb més convicció. Molts gols i bon espectacle (5-10).

Per la tarda el Juvenil intentava aguantar el tipus, sense poder contar amb la Cristina (que estava fent de portera a Cerdanyola a la Copa de la Lliga). I ho van aconseguir fins ben bé el descans. A la represa, l'equip es va deixar una mica massa i li van caure 10 gols. Tocarà aguantar aquesta primera fase. Anims equip!

L'Aleví d'aquest any, si que va a totes, i va fer un partidàs davant el Reus A, que va acabar amb derrota mínima (2-3), però podia haver acabat perfectament amb empat o victòria, ja que un gol fantasma no contabilitzat, haguès pogut constituir un resultat més ajustat al vist a la pista. Molt bones sensacions.

Els seniors jugaven a continuació en un partit molt irregular. El Perpetuenc va aguantar molt bé als olesans al primer temps (1-0), amb un gol de'n Clanchet, i a la represa van aconseguir empatar als dos minuts. Però a partir d'aquest moment, l'equip local va prèmer l'accelerador, i el Prpetuenc se li'n va anar una mica el partit (com als nostres juvenils), i es va produir un bon festival de gols, amb un Hat trick del Roger que us deixem al següent video.

Copa de la Lliga. Fase final:
A Cerdanyola, el 2ª Catalana Femení jugava la semifinal de la Copa de la Lliga amb el Piera, un equip format per moltes  jugadores experimentades a categories superiors, fet que ha posat molt dificil el partit des de bon començament. Tot i així han posat moltes ganes.

Pel partit per la 3ª plaça, el rival ha estat més a nivell, i les nostres jugadores han pogut guanyar, no sense patir, per 4-2.  Borratxera d'hoquei a Cerdanyola!!!!

El guanyador per la categoria de 2ª Catalana ha estat el Girona (es veia venir), per 1ª Catalana el Mataró, i per categoria Nacional l'Sferic. En Minifem ha guanayat el Reus, i en Fem16 el Vilanova.

top