Comença la competició a totes les categories


Ahir dissabte va començar la competició per a totes les categories amb resultats desiguals pels diferents equips. Les més matineres eren les nenes del Minifem que estrenaven la temporada amb una excelent victoria a Castellet per 1 a 6. Mentre, a Olesa, el Prebenjamí B no va tenir tanta sort i va caure davant el CP Ribes. La revanxa seria pel Prebenjamí A, que va poder controlar bé el partit davant l'Igualada. A continuació li tocava el torn a l'Infantil amb un partit molt dificil a priori, el Reus. Un equip que va de cap als campionats de Catalunya, i amb el que poc van poder fer els nostres jugadors, tal com mostra el resultat final (1-16).

Per la tarda, els Benjamins ho van tenir dificil amb l'Igualada, tot i que van mostrar-se més efectius que la passada temporada, encara els hi manca una mica de compenetració. Al final 4-11. Mentrestant, a Igualada, els alevins, si que podien amb els anfitrions, guanyant per 2-8 els amfitrions i col·locant-se liders del seu grup. Esperem que continui la bona ratxa.

A olesa, desprès li tocava el torn als juvenils. Un equip olesà, format a parts iguals pels nois i les noies del nacional, no va poder fer res davant la millor presencia física i millor disposició de joc dels jugadors del Lleida Llista-blava. Resultat final: 2-13. Els caldrà apretar fort aquesta temporada, ja que es una categoria molt competitiva i dificil.
 
Aquest matí, els de Prebenjami Iniciació, s'han tret les lleganyes a Sant Vicenç de Castellet, i també han obtingut una fantàstica victoria.

Per la tarda, a Maçanet de la Selva, les jugadores del Nacional s'han enfrontat amb un duel molt igualat amb el SHUM, on se'ls ha escapat la victòria a 1 minut del final, però aconseguint un empat prou important.
top