Bona jornada, bon joc i mals resultats


Aquest cap de setmana l'esforç realitzat pels nostres jugadors no ha anat acompanyat de bons resultats (3 victories i 8 derrotes). Ja el divendres al vespre, les jugadores del Nacional, van haver d'anar a remolc en el partit contra el Mataró. Un 2-3 en el resultat final, i un 6-8 en el comput total de gols de la competició indica clarament l'igualtat d'aquesta.

El dissabte arrencava amb un resultat molt positiu per les noies del 2ª Catalana, ja que aconseguien una valuosa victoria a Vilanova (1-4) guanyant el passi a la fase final de la Copa de la Lliga. En canvi els Prebenjamins estaven de pega: el Prebenjamí B no aconseguia superar el Riudebitlles a domicili, mentre que el A, a Cubelles, tampoc podia superar els locals, encara que el marcador (3-1) no reflecteix l'igualtat del match, ja que el comput global de gols va ser de 8-6.

Els Benjamins van rebre una bona carretada a Sant Cugat (13-2), i necessitaran tot el nostre suport per a que guanyin confiança, per que ho poden fer molt millor. Els infantils, com sempre, guanyin o no guanyin, s'hi deixan la pell. Una derrota per 6-4 a Vendrell que podria haver estat un resultat més positiu.

El Juvenil, a Igualada, amb un equip de circumstancies degut a la lesió del porter, la baixa de l'Iñaki, i les jugadores mig espatllades, va aconseguir aguantar el tipus gairebé tot el partit (3-0 al descans), i només als minuts finals es van deixar anar (10-2).

L'equip prebenjamí Iniciació, tornava a aixecar la moral del club amb una neta victoria sobre el Corbera, a l'igual que l'Aleví, amb el que compartia rival (Corbera). Ara mateix, l'Aleví es l'equip del club més en forma amb tres victories contundents de tres partit, però cal tocar de peus a terra per que els propers rivals creiem que no els hi posaran les coses facils ni molt menys.

Els seniors, jugaven contra el Piera. Partit que ha començat bé pels olesans amb un 2-0, i que el Piera ha aconseguit remuntar. Els olesans han estat molt penalitzats per les faltes durant tot el partit, amb moltes complicacions al tram central del partit: 3 blaves, 4 faltes directes per acumulació de faltes, 1 penal. Tot en contra dels olesans. Es evident que moltes faltes ho eren, però no calia per part del Piera (un equip amb molta més experiència) provocar les situacions que portaven a aquests enfrontaments. Al final, les aigües van tornar al seu lloc, i el Piera va acabar comodament amb un 4-9, que reflecteix més els factors extraesportius que el joc en si.

La tarda va acabar amb el partit del Minifem, que jugava en prime-time. Un gran partit el realitzat per les jugadores olesanes, davant un rival de categoria: les noies de Martinenc son un equip molt competitiu i va obligar a les locals a lluitar moltissim per no deixar escapar cap bola. Finalment van caure per 2 a 5. Però tenen un 10 en conducta.
Gol de l'Oliva enfront el Martinenc (era el 2-4)top