Canvis significatius als equips seniors

En la nova temporada 2011-12 que comença trobarem canvis importants en els equips seniors. Un canvi significatiu, es la baixa del nostre porter Francisco Moya, que desprès d’estar al club des que va començar de petit fa 10 anys, ha anat al CP Masquefa. En el seu lloc, tindrem l’estimat retrobament de’n Pepe Muñoz, el primer porter que va tenir l’equip senior, i que també havia estat entrenador d’equips base. Un altre jugador carísmatic que també ens deixa es en Marc Canyellas, que marxa a Galicia per estudis, mentre que en Fede Jaime anirà cap a Masquefa, ja que no tenim equip Junior aquest any, i aqui no tenia possibilitats de jugar.
Al senior femení també tenim canvis a la porteria. Les tres porteres que teniem aquesta passada temporada, han causat baixa per diferents motius. Mentre que la Cristina Garcia Querol ha marxat cap al Igualada HC, tant la l’Ariadna Gomez com la Mara Villatoro es retiren de l’hoquei per dedicar-se als estudis. El relleu a la porteria de l’equip de Nacional Catalana serà la jugadora egarenca Marta Arnau, provinent del Noia. Ara com ara, no tenim encara portera per l’equip de 2ª Catalana Femení.

Desitgem molta sort als projectes dels jugadors i jugadores que han deixat el club, i donem una gran benvinguda a les noves incorporacions, als que desitgem que es trobin com a casa i per molt anys.
top