2002-2012 - 10 anys del Club Olesa Patí

Aquesta temporada el Club cumplirà 10 anys. Potser son pocs, tenint en conta que hi ha clubs que celebren els 50 o els 75 anys, però per nosaltres son tota una vida. D'aquells començaments ara fa 10 anys, han passat moltes coses, molts jugadors, moltes cares, i un un fet constant que ens omple d'orgull: no hem parat de crèixer, i això significa que el club tira endavant malgrat el panorama que ens envolta.

Estem passant una época dificil. Aconseguir els recursos necessaris per tirar endavant el club es una tasca complicada i, a vegades, ingrata. Ens agradaria poder comptar amb més serveis i atenció als jugadors, i treballarem en aquesta linea, per aconseguir que jugadors i socis es sentin orgullosos del club, i a fe que ho aconseguirem.


Concurs de samarretes 10è Aniversari

Una dels primers actes del aniversari serà un concurs de samarretes per commemorar aquest fet. A continuació us indiquem les bases:

1.El disseny haurà de ser original
2. Haurà de contenir (al menys) les frases: Club Olesa Patí, 10è Aniversari -o equivalent-, i Hoquei (o Hockey).
3. Es valorarà un disseny integral de la samarreta (no només el frontal) per una samarreta de maniga curta i que sigui aplicable a samarretes no blanques.
4. Els dissenys es presentaran amb DIN A4 o DIN A3.
5. Hi podran participar totes les persones vinculades al club d'alguna manera, jugadors, familiars,...
6. Els dissenys es poden entregar a qualsevol membre de la junta.
7. Termini de presentació 30 de Novembre.
8. Jurat: El jurat estarà format per els membres de la junta i els delegats de tots els equips.
9. Premi: Una copia de la samarreta premiada, més un premi en funció del guanyador. El veredicte es farà public en el sopar de Nadal.
10. Les obres participants s'exposaran durant el Desembre publicament.
top