Acords de l'assamblea

El passat 19 de Juny es va celebrar l'assamblea general de socis, on es va fer un repàs econòmic i esportiu de la temporada i es va fer una presentació de la planificació esportiva per la propera temporada, que contarà amb 11 equips (igual que aquesta temporada passada):

1 Equip Prebenjamí Iniciació
2 Equips de Prebenjamí
1 Equip Benjamí
1 Equip Aleví
1 Equip Infantil
1 Equip Juvenil
1 Equip Minifem
1 Equip 2ª Catalana Femení
1 Equip Nacional Catalana Femení
1 Equip sènior (2ª Catalana)

Tindrem algunes altes i algunes baixes, algunes significatives, i també alguns retrobaments. Esperem l'esforç i la il·lusió dels jugadors es vegi reflectida en els resultats.

Cal dir que, igual que al final de la passada temporada, seguirem contant amb sessions d'entrenament específic per porters. Així mateix, durant la temporada s'iniciaren tota una sèrie d'activitats encaminades a la celebració del 10è anirversari del Club, que significativament coincidirà amb el pas a la categoria sènior d'alguns dels nens que fa 10 anys van començar al Club. Us anirem informant puntualment.

També us volem recordar que el Setembre es cobrarà el rebut corresponent a la matricula dels jugadors federats, tal com es va acordar a l'assamblea.

Volem donar les gràcies, des de la Junta, als assistents a l'assamblea, en la que es van fer nombroses aportacions i crítiques que ens fem nostres per tal de millorar les activitats del club. També agraim l'entrada de nous membres a la junta, que repercutirà en una millor atenció social del club. En breu us farem la presentació de la junta. Gracies a tots.
top