Crònica de la Jornada [30/04/2011]

La jornada començava el divendres amb un viatge del femení sènior a Maçanet de la Selva amb un rival directe en la lluit per no baixar de categoria. El partit va ser prou bó, però un inici nefast amb 4 gols en cinc minuts no va permetre remuntar el partit.

El dissabte, el Prebenjamí jugava el seu ultim partit en la lluita per assegurar la 2ª plaça, però no van estar fins amb la punteria tot i dominar, i van acabar empatant amb l'Arenys de Munt. Ara com ara esta complicat el seu pas a les fases finals, ja que encara queda una jornada a la resta d'equips del seu grup. El Benjamí, va jugar a continuació, però es clar que aquesta temporada les coses no els hi han anat gairebé. Van lluitar i ho van donar tot, però l'Arenys de Munt va imposar-se clarament. A la mateixa hora, a Capellades jugaven el Prebenjamí Iniciació i l'Aleví. Mentre que els alevins aconseguien una bona i treballada victòria, els petits se'ls-hi entrevessava la pista i no van poder guanyar cap part.

Per la tarda els juniors, tampoc acabaven d'estar fins contra l'Arenys de Munt (mig poble de l'Arenys havia vingut aquest dissabte a Olesa!), i desprès l'Infantil B s'enfrontava amb el Tona, un bon partit ple de gols que se'ls va escapar als últims minuts, una llàstima. L'altre Infantil, l'A, queia derrotat a la pista del Masquefa amb prou dignitat.

Mentrestant, a Barberà del Vallès teníem els dos equips sèniors de 2ª, el masculí i el femení, en un pavelló totalment renovat. L'equip femení jugava el seu ultim partit de la temporada amb la 2ª plaça en joc, contra un Barberà molt motivat. El partit va ser molt igualat, i es va decidir a l'ultim minut. Exactament el mateix que va passar amb el masculí, que també es va decidir a l'ultim minut, tot i aquest cop del costat del Barberà. Dos molt bons partits els que es van veure aquesta tarda.

Només quedava pendent un partit el diumenge, on les noies del Nacional Catalana jugaven contra el Capellades. També es va veure molt bon partit i van acabar empatant a 3 gols, tot i que van disposar de nombroses ocasions per poder obtenir un millor resultat.

Saldo final: 2 victories, 2 empats i 6 derrotes. No es per tirar coets, però moral no ens en falta. Ara queda afrontar practicament l'ultima jornada (a excepció del Femení de Nacional Catalana) i començarem a repassar aquesta temporada i a preparar-nos per la propera.
top