Crònica de la Jornada [10/04/2011]

La jornada començava divendres amb un partit endarrerit de l'equip femení de 2ª Catalana amb el lider de la categoria, el Manlleu. Com es preveia ha estat un partit molt igualat, tot i que no gaire lluit a la primera part, i que ha acabat amb empat a 1.
L'endemà`al matí el Prebenjamí continuava la seva ratxa guanyadora davant el Sitges afermant-se a la segona plaça de la categoria. Els d'iniciació jugaven contra el Bigues, i també obtenien una excelent victoria. Els Benjamins no van aconseguir guanyar però els van posar les coses ben dificils al Barberà i van caure per 3-4. Els alevins tornaven a donar una nota victoriosa davant l'Andorra, i mantenen les aspiracions per arribar a les fases finals de la Copa Federació. A la mateixa hora, l'Infantil A també presentava una forta batalla a Vilafranca davant el Sant Ramon, que tot i perdre 7-4, van mantenir un partit igualat en joc.

Per la tarda, mentre l'Infantil B recollia un cistellet de gols a la Seu d'Urgell davant el CH Cadí (12-6), el Femení de Nacional Catalana s'enfrontava a un dels forts de la categoria: l'Sferic. es noies van aguantar bé la primera part, però a la segona ja no van poder fer res davant l'efectivitat visitant: 1-4. Desprès jugaven els seniors, que s'enfrontaven amb el CH Prat, un partit que podia semblar senzill per les posicions a la classificació, va ser tot un drama. Van haver de remontar un 0-2 inicial, i van acabar demanant casi el final del partit que va estar a punt de ser empatat. El partit de 2ª Femení davant el Manresa no van tenir tanta trascendència i va ser clarament guanyat per les olesanes, tot i que el gols van caure tots al final.

El diumenge al matí el Minifem tornava a guanyar a Bigues i Riells, en un partit molt igualat, i que va tenir com a nota destacada l'actuació de la segona portera, l'Anna, ja que la Bea no hi va poder anar. Per la tarda els Juniors perdien a Sant Just. Ara només els queda un partit per acabar la seva particular travessa del desert.

Ara venen dos caps de setmana de descans aprofitant les festes de Setmana Santa i afrontar tots el finals de lliga que queden. Fins aviat.
top