Crònica de la Jornada [6/03/2011]


La jornada començava el divendres amb doble sessió. Mentre els alevins anaven ben a la vora i aconseguien a Sant Vicenç de Castellet un empat amb l'equip local, els junior es feien un tip de km per desplaçar-se fins a Palafrugell, arreplegar un cistellet i tornar cap a casa.

Els més petits els va tocar anar a Malgrat, i el resultat (2-1), mostra que la cosa va estar molt igualada. Els Prebenjamins descansaven, però els Benjamins es refeien de la derrota de la jornada passada i en un bon partit aconseguien guanyar l'Arenys de Mar. L'estrena del Minifem no podia ser millor i a Sentmenat aconseguien la primera victoria i posar-se primeres de la classificació de la categoria Federació.

Els Infantils B jugaven amb el Vic, i també aconseguien guanyar, justet, però guanyar. No tant justet ho van fer els seniors que van controlar bé el partit guanyant a La Salle per 12 a 5, mentre a la mateixa hora, però a Arenys de Munt, les noies del Nacional acabaven treient el fetge en un partit que no els va sortir bé, tot i la bona impressió que van deixar en molts moments, perdent 7 a 3.

Aquest diumenge, l'Infantil A ha anat a Reus i en un partit on, tot i la  notable recuperació de l'equip de les ultimes jornades, no ha pogut superar al Reus Deportiu perdent 5 a 3.

La propera jornada també comença en divendres amb el Nacional Femení rebent el Voltregà. L'espectacle no para.
top