Crònica de la Jornada [27/03/2011]

Jornada molt intensa al Club Olesa Patí. Mai havíem tingut tants partits en un cap de setmana, provocat principalment per la recuperació de tres partits ajornats per la pluja de fa dos setmanes.
El divendres començaven les noies del Nacional Catalana amb un enfrotament amb el Mataró, un equip de la zona alta de la classificació, on es va veure un partit molt seriós de les nostres jugadores que van aconseguir un empat molt valuós (crònica).

L'endemá dissabte, a casa, es van veure dos partits molt intensos que es van saldar amb victoria olesana. L'Aleví jugava amb el Montbui, partit que aribava a un minut del final amb empat a 3. En aquell moment, el Montbui era sancionat amb un penalti que tansformava impecablement en Roc. El Montbui s'ho va jugar tot en aquest ultim minut i va retirar el porter per posar cinc jugadors de pista, una aposta arriscada, ja que en una recuperació de la bola a mig camp, els olesans van xutar a porteria buida aconseguint el 5-3 definitiu. El següent partit era el del Minifem, el primer que jugaven a casa, davant un equip dels forts de la categoria. Partit igualadissim i molt lluitat per les nostres jugadoes que van aconseguir el gol de la victòria a 30 segons del final. Aquí podeu veure la crònica i el video del partit. Amb més merit encara per que algunes de les jugadores acabaven d'arribar d'Arenys de Mar on havien aconseguit una excel·lent victòria amb el seu equip Prebenjamí. Mentrestant a Roda, l'Infantil B, altre cop amb un equip de circunstancies i sense canvis, queia derrotat per 10-6, tot i fer un excelent partit. Tampoc podien guanyar els benjamins a Voltregà que queien derrotats per 9-1. I a Sitges l'Infantil A no podia guanyar tot i que amb un resultat bastant ajustat, pel que estem acostumats de 4-0.

Per la tarda, començaven els juniors enfrontant-se amb el Tona. Partit inicialment igualat, però en el que els olesans van perdre una mica la concentració al segon temps, i el Tona va aprofitar per allunyar-se definitivament al marcador. Desprès jugaven les noies del 2ª Catalana que jugaven amb unes velles (belles) conegudes, el Barberà, obtenint la victoria per 6-3. Aqui teniu la crònica.

Aquest mateix resultat, obtindria altre cop l'equip femení de segona l'endemà al matí a Manresa, on tenint en conta que s'havia canviat l'hora, era com si juguessin a les 8, que vol dia arribar a les 7, que vol dir llevar-se... Bon partit però dels dos equips, on les olesanes només van poder escapar-se en el marcador al tram final.  Mentre a Olesa en un ambient plujós s'havien de fer els partits ajornats per la pluja, però sort la pista va aguantar seca. Primer els Benjamins van recollir un cistellet amb el Martinenc. No estan fins aquest any i tampoc tenen sort, tot i que tenen tot el nostre suport. Ànims nois que molts jugadors que ara estant guanyant amb altres categories havien estat 2 anys sense guanyar cap partit!
Desprès va jugar l'Infantil B amb el Bellver, on van obtenir una victòria còmoda en un partit ple de gols (que sempre son de bon veure) per 11-6.
A la tarda el sèniors, no van poder superar el Martinenc, on es jugaven la tercera plaça de la competició, perdent per 6-3. Un resultat, per cert, que s'ha donat dos cops més amb les noies, curiós.
top