Crònica de la Jornada [20/03/2011]

Al matí del dissabte, els Prebenjamins d'iniciació començaven ben forts davant el Castellar, i desprès d'un partit molt igualat aconseguien l'empat a l'ultim minut de partit, amb regust de victoria. Millor els va anar als Prebenjamins contra el Montbui, encarrilant bé el partit a les dos primeres parts, i baixant el ritme al tercer temps, però recollint una altre victòria al sarró. A continuació, jugava l'Infantil A, que tot i aguantar prou bé davant el Vila-Seca al primer temps, es van deixar un pel a la segona, encaixant una derrota d'aquelles que fan mal.
 Mentrestant a Ribes de Fresser arribava només mig equip de l'Infantil B. Una errada al llegir els horaris dels partits, feia que 3 jugadors de l'equip arribessin tard, deixant l'equip en quadre, i patint una altre dolorosa derrota, quan podrien haver tingut un resultat més favorable. Avis pels navegants, cal comprovar sempre els horaris i parlar amb el delegat, no us refieu mai.
Per la tarda, començaven els alevins ben forts davant el Capellades en una còmoda victòria (10-3), que sel's giraria al dia següent amb el Piera, caient derrotats per 9-1, un resultat anomal fruit de moltes imprecisions i manca de concentració.
Per la tarda, continuaven els seniors que s'enfrontaven amb el Laietà, el colista de la categoria, obtenint una previsible i còmode victòria (14-3). D'aquesta manera s'arrelen fort a la quarta plaçca.
A la mateixa hora, invertint els papers, les noies del senior femení de Nacional s'enfrotaven al colider de la categoria, el Palau de Plegamans, obtenint una honrosa derrota per 5-1 (al partit d'anada n'havien caigut 10), oferint, tot i el resultat, una bona imatge.
El diumenge encara jugaria el Junior contre el Lloret, on també tot i l'ajustada derrota (7-6), l'equip mostrava una bona imatge remuntant un resultat més advers. Aqui en teniu la crònica.
top