Crònica de la Jornada [13/03/2011]


Jornada entre grisa i negre, i a més mullada. Només ha guanyat l'equip Minifem entre tots els partits disputats. La resta d'equips, amb més o menys dignitat no han pogut arreplegar cap punt pel club. Ja començaven malament el divendres on les noies del Nacional s'enfrontaven al co-lider de la categoria amb un resultat molt delatador (3-10). El dissabte es llevava i es ponia plovent, obligant a suspendre els partits de Nacional femení contra el Reus, el Infantil B contra el Bellver, i el Benjamí contra el Martinenc.
A domicili la cosa no millorava. El prebenjamí, tot i empatar una part, no podia superar al Caldes, i el Prebenjamí Iniciació tampoc podia superar el Sentmenat (3-0). Identic resultat que els més petits obtenien els seniors a Folgueroles, amb un 3-0, que tancava la jornada del dissabte.

El diumenge, el Minifem a Cerdanyola aconseguia l'unica victoria del club (veieu la crònica al Bloc Femení), mentre l'Infantil A anava a Vilanova, i tot i aguantar bé la primera part (0-0), va pagar l'esforça a la segona quedant un resultat una mica massa abultat pel que es va veure (7-2). Per la tarda, les noies del segona anaven a Manlleu, i tampoc podien derrotar a les campiones de la primera fase de la lliga, tot i que va ser un duel molt igualat.
Esperem que la propera jornada vagi una mica millor.
top