Crònica de la Jornada


[6/02/2011] Com sol passar, les victories i les derrotes s'han repartit per les diferents categories. Aquest cop el més petits no pogut guanyar a Horta tot i l'excelent actuació de la nostre nova portera Anna Arjona (a qui podeu veure a la foto animada pels seus companys).

Els Prebenjamins tampoc han pogut guanyar al Ripollet, tot i que ho han fet molt bé. Els Benjamins aconsegueixen una clara victoria amb el Claret, i com ja us informavem l'Aleví aconseguia guanyar a l'Sferic remuntant un 2-3 advers fins un clar 6-3, igual que ho ha fet avui l'Infantil B que anava perdent a 2 minuts del final (2-3)  i ha aconseguit donar la volta al marcador en l'ultim minut (4-3), tot i que ahir a Centelles van estar una mica més espessos i van caure per 9-3.

L'Infantil A ha aconseguit el seu primer punt aquesta temporada, i de poc que no guanyen en un partit un pel irregular. Les noies del segona amb més dificultats de les pensades van superar ahir al Molins de Rei per 6-2, fent tots els gols al primer temps, mentre que el Nacional Catalana tornava a batre l'etern rival de 3 temporades (compartint categories des que tenim Femení) en un bon duel viscut amb intensitat.
Els seniors van guanyar amb claretat (2-6) a la pista de Molins de Rei i continuen a la 4ª plaça de la categoria.
La nostre nova portera d'Iniciació, l'Anna Arjona, amb els seus companys d'equip


En tots els partits es va fer un minut de silenci per la mort de l'ex-dirigent del Comité d'Hoquei Patins Miquel Barrio (aqui en el partit d'alevins entre l'Olesa i l'Sferic).
top