Crònica de la Jornada [27/02/2011]

Per casualitats de l'atzar, es trobaven avui casi més equips olesans a Arenys de Munt que a Olesa. En aquesta població del Maresme, els Benjamins sortien golejats per 9-1. No els hi van sortir molt bé les coses. En canvi els Prebenjamins contiuen imparables arrencant una altre victoria (justeta) també a Arenys de Munt per 1-2. Finalment els Junior tot i un bon partit no podien superar a l'equip local quedant un marcador de 6-3.

Mentrestant, a Olesa, l'Infantil A aconseguia la primera victoria de la temporada, remuntant un marcador advers davant el Masquefa. Un bon partit amb moltes jugades ben trenades pels dos equips i molts pals que donaven un bon toc d'emoció. L'influencia femenina amb la l'ajuda de la Cristina i la Gemma, dona ales a la resta de jugadors. En Marcel, l'Iñaki, en Ferran, i en David, juntament amb els reforços alevins d'en Alejandro i l'Oscar, tenien bons motius per ceelbrar el partit. Felicitats. S'ho mereixien de fa moltes setmanes.

A continuació jugaven els Prebenjamins Iniciació, davant un Capellades, amb pocs jugadors, i alguns molt grans, i que tot i els esforços per fer algun gol , no han pogut fer res per frenar els Anoiencs, que especialment a la segona part s'han inflat a fer gols (hi ha hagut una ratxa de 5 gols en 2 minuts). A la tercera part, l'Olesa ha tingut diverses ocasions per posar-se a davant, però al final no han sortit bé les coses, mentre l'Anna no podia fer res quan tiraven per alt, per que no arribava, però per baix s'ha fet un tip de parar.

Finalment les noies del segona jugaven l'ultim partit de la temporada davant un Monjos entregat, i que ha aguantat com ha pogut la pressió olesana. Resultat final 10-1.

Els infantils B, jugaven a Tona, però no han pogut guanyar a l'equip local, i han sortit derrotats per 7-4. El divendres, a Palau, els seniors, guanyaven a domicili per 3-5, afiantçant-se a la tercera plaça de la competició. Felicitats.
top