Intensa jornada hoqueista a Olesa


Aquest dissabte ha acabat amb la derrota per 3-8 de l'equip sènior davant el Malgrat, primer classificat de la categoria en un partit molt igualat, i on l'Olesa ha portat molt més iniciativa, però aquests nois de Malgrat tenen un porter que ho parava tot, i se n'ha fet un tip. Just abans han jugat les noies del Nacional que han aconseguit la seva segona victoria, oferint una molt bona imatge en el joc, que esperem que duri. Han guanyat al Bigues i Riells per 7-5, en un partit molt emocinant ja que desprès d'anar guanyant 6-1, el Bigues ha arribat al 6-5 a pocs minuts del final. A ultima hora d'aquesta tarda, l'aleví ha aconseguit un important empat a la pista del Montbui.

Pel matí, el Prebenjamí ha tornat a guanyar, aquest cop a l'Arenys de Mar, i enfilen molt bé aquesta segona fase, ja que encara no ha perdut cap partit. El Benjamí, també sembla que s'ha tret la son i tot i perdre ha donat molt millor imatge davant el Voltregà. Els d'Iniciació, també van ben enxufats i ha arrencat un empat davant el Tordera (que venia amb els jugadors justos). L'Infantil A, també ha ofert una bona imatge davant el Sitges, tot i que inicialment anaven un pel descol·locats.

Només destacar que ahir el vespre es va haver de suspendre un altre partit per la pluja amb la nostra gran pista cuberta. Ja que tot i les lones que vam posar al "Gol nord", aquest cop el vent venia de la part de la Piscina, i feia entrar l'aigua pel lateral, un lloc per on no havia entrat mai. Llastima pels jugadors del Roda que hauran de tornar a venir. Com deien les lleis de Murphy?
Les noies del 2ª Catalana van haver d'anar a Manlleu sota una inmensa pluja, i van caure per 6-4, en un partit un tant irregular però molt lluitat.

Per cert aquest diumenge els Junior juguen a Tona, a veure si la victoria (despres de tants mesos i anys de sequera) de la passada jornada contra el Lloret els aixeca la moral.

*** Ultima hora: Els Juniors han tornat a guanyar a Tona, aquest cop per 4-6. Felicitats! ***
top