Aquest cap de setmana han acabat la 1ª fase els equips més petits. El Benjamí a la pista del Claret ha caigut per 15-1, degut principalment a que aquest equip juga amb una jugadora de més categoria que fa molta feina (tot i que no contabilitzen els punts obtinguts). Ha estat una primera fase un tant irregular, que esperem que sigui més equilibrada a la segona. I tot i així han acabat tercers de grup!

Els prebenjamins amb possibilitats de passar a Preferent

Els Prebejmins si que han tingut més de cara aquesta fase, i desprès de derrotar aquest dissabte en un excelent partit al lider del grup (el Vilafranca) tenen opcions de passar a categoria Preferent si son dels quatre millors tercers (lloc on han quedat). Aquest cap de setmana han tingut sessió doble (i les jugadores triple!!!), i a casa del Noia (segon classificat) han perdut per la minima en un partit molt ajustat.

Els d'Iniciació han perdut a casa del Martinenc però en la seva primera experiència a la competició han mostrat un gran esperit lluitador i esportiu. Han disfrutat molt jugant, han guanyat, han perdut i s'ho han passat pipa. A la segona fase encara s'ho passaran millor.
top