Jornada negativa aquest cap de setmana

Tant bé que havia anat (esportivament) la setmana passada, i en canvi aquesta, només els seniors han arrancat un valuos resultat positiu guanyant al cuer de 2ª Catalana. Això els permet mantenir-se en un excelent quart lloc a la competició. La resta han estat resultats negatius, començant per les noies, el dissabte l'Olesa no podia superar al Manlleu a 2ª Catalana, i el diumenge a Reus, tot i que va anar de poc, l'equip de Nacional tampoc van poder amb el Reus (segòn classificat de la competició).
El diumenge hi havia sessió especial a Reus, ja que també van jugar els alevins i el Infaltil A. Els alevins tot i perdre van fer un bon partit, i l'Infantil A, tot i les seves derrotes, cada jornada estant mostrant millors aptituds en el joc. Els que els veiem dia dia ho anem valorant positivament.
Els petits d'Iniciació no van poder guanyar a Vilassar, però va anar ben just. Bon equip aquest. I millor encara els Prebenjamins que van arrencar un empat a l'ultima part del partit, i es que el Molins de Rei tenia un jugador que feia molta feina, una mica massa.
Esperem que la propera jornada sigui més positiva (esportivament), per que de positius davant l'adversitat ningú ens guanya.
top