Aquest cap de setmana s'ha disputat la darrera jornada de la primera fase de la temporada 2010-2011 per les categories Aleví, Infantil i Júnior. Tant l'infantil A com el Júnior han acabat els darrers del seu grup i per tant no tenen opcions per passar a la fase preferent, i a partir de Reis lluitaran per la Copa Federació.


En canvi tant l'infantil B com l'Aleví han acabat en tercera posició, això els permet accedir a les eliminatòries que es disputaran els caps de setmana del 12 i del 19 de Desembre. Suposem que en breu es publicaran els rivals, que no seran fàcils, ja que s'hauran de creuar amb els que han acabat en primer lloc dels seus grups. Tot i que l'Infantil A ha acabat aquesta primera fase amb una espectacular victòria a domicili per 8 a 9 davant el lider del seu grup, el CP Tordera. Si superessin aquesta eliminatòria, a la segona fase jugarien en categoria Preferent i per tant, amb opcions al Campionat de Catalunya. Una tasca gens fàcil.

En aquest enllaç està indicada la graella d'equips: Graella d'eliminatòries. D'acord amb aquesta graella, l'infantil A s'hauria d'enfrontar amb el Girona CH (2on del grup 2). Mentre que l'Aleví s'enfrontaria amb el HC Sentmenat (1er del grup 12). Us convidem a que comproveu aqueste graelles, però penseu que podrien canviar si es produeix alguna alteració.

EL PROPER CAP DE SETMANA NO HI HA COMPETICIÓ
top