Entrevistant... Albert Gramunt

Encetem una serie d'entrevistes destinades a que pugueu anar coneixent gent lligada al Club Olesa Patí. Al llarg de la temporada recollirem les opinions i us les exposarem per conèixer-nos una mica més.

L'Albert Gramunt, és el primer jugador forjat al nostre jove club que ha donat el salt qualitatiu a un altre equip amb més solera: el CP Tordera. Sent com era, tot i la seva joventut, tot un referent amb l'equip sènior i els juvenils amb l'Olesa, hem volgut demanar-li una mica la raó del canvi i els seus pensaments davant la nova situació.

P. Com has decidit fer aquest pas?
Albert: Per que he pensat que podia. Ara tenia l'oportunitat i sentia que havia de provar-ho, d'anar més enllà.
P. T'hi has trobat bé?
Albert: Perfecte. Ja coneixia molts dels meus nous companys d'equip, i m'he trobat ben acollit al vestidor.
P. Es molt diferent la forma de treball?
Albert: Uff, és molt més intensa i constant. Allà tothom va a fondo.
P. No t'és molt pal traslladar-te a entrenar fins a Tordera?
Albert: Si et trobes a gust, no costa tant. A més, molts cops, si es fa tard o vaig cansat, em quedo a dormir al pis d'uns companys italians que també juguen al Tordera. No, no és cap pal.
P. Anem als inicis. Quan vas començar a patinar?
Albert: Quant tenia 4 o 5 anys, desprès em van apuntar a l'EEM (Escola esportiva municipal), ja que el Club encara no existia. Jugàvem per l'ajuntament. Quan em vaig fer una mica més gran, ja vaig a formar part del Club (2002) i vam començar a jugar partits com a federat. Però en aquell moment ja era Benjamí, o sigui que em vaig perdre la categoria Prebenjamí. I així anar passant per totes les categories fins ara que ja soc Júnior.
P. En l'ultim any, has compaginat la faceta de jugador amb la d'entrenador. Com ho portes?
Albert: Molt bé. M'ho passo pipa entrenant nens i nenes. L'any passat amb el Femení Base va ser fantàstic. Aquest any, tot i jugar a Tordera, seguiré a Olesa entrenant els més petits.
P. Quin es el moment esportiu que més recordes?
Albert: Buuff. Tot i ser un moment no gaire alegre, tinc molt marcat al cap la pallissa que ens va donar l'Sferic de Terrassa la temporada passada amb l'equip sènior (17-1), totalment atípica, degut a que el nostre porter va jugar amb 40 de febre i ni s'aguantava, va ser molt humiliant tenint en conta que erem equips de nivell similar. Un moment alegre, va ser quan vaig jugar amb la Selecció Catalana Júnior, o quan em van cridar per la selecció territorial de Barcelona.
P. A part del Hoquei, que estàs fent?
Albert: Aquest any he començat Ciències de l'Informació a l'UAB.
P. Ho pots compaginar bé?
Albert: I tant. Ara tinc els mateixos horaris de quan anava a P-3: de 9 a 1. I tinc totes les tardes per organitzar-me la part esportiva.
P. Per acabar, que esperes per aquesta temporada?
Albert: M'agradaria poder-nos classificar per la fase final del Campionat de Catalunya (Júnior), i també que em cridessin per jugar al primer equip del Tordera.

Molta sort Albert, i no te'n vagis gaire lluny que et trobem a faltar!!
L'Albert (primer per la dreta a dalt) fa 8 anys al seu primer equip
top