Arrenca la temporada oficial

Tot i que la competició femenina ja ha començat aquest cap de setmana passat amb desigual sort pels dos equips, serà aquest proper cap de setmana quan arrenqui la competició per la majoria dels equips del Club. Només quedaran el petits (Benjamí cap avall), tot i que per anar fent boca, el proper dissabte al matí a partir de les 10 h, es faran dos amistosos amb el Prebenjamí Inic. i el Prebenjamí contra l'Sferic de Terrassa.

Així aquest dissabte hi haurà el primer partit de l'equip senior on s'enfrontarà a La Garriga (19.45 h) a 2ª Catalana. Abans els Juniors també estrenaran temporada a Terrassa, a la pista de l'Sferic. Un començamet fort, per treure's la son. L'equip senior femení de Nacional, però, serà la que obri la jornada, ja que jugarà a casa aquest divendres (20.45) contra l'Sferic també. Emoció assegurada.

El matí del Dissabte acollirà, desprès que juguin els petits,  el partit del Femení de 2ª Catalana que jugarà contra el CP Monjos (12.30), a veure si guarda encara forces desprès de l'espectacular arrencada d'aquest diumenge. Mentrestant els Alevins i l'Infantil A aniran a jugar a Sant Sadurni de Noia. A tots els equips molta sort. Només indicar que l'Infantil B degut a les festes de la Mercè li han ajornat el primer partit contra el Casp de Barcelona.

No hi falteu al pavelló a animar els equips:

Divendres 20.45: Olesa - Sferic (Fem. Nac. Catalana)
Dissabte 10.00: Olesa - Sferic (Prebenj. Inic.)
Dissabte 11:15: Olesa - Sferic (Prebenjamí)
Dissabte 12.30: Olesa - CP Monjos (Fem. 2ª Catalana)
Dissabte 19.45: Olesa - UE La Garriga (Senior 2ª Catalana)
top