El Club Olesa Patí renova la imatge

Com ja us vam anunciar a la passada assamblea, a partir de la propera temporada, el club estrenarà nova imatge.
El canvi més visible seran les noves equipacions, que de moment només estrenaran els nous equips que s'han format aquest any: Els Infantils, el Prebenjamí Iniciació i probablement els femenins, tot i que creiem que paulatinament el canvi acabarà afectant a tots els equips.

També renovarem l'escut de l'entitat que ara serà molt més vistòs i elegant. No ha estat una elecció senzilla. Com que sobre gustos no hi ha res escrit, totes les propostes que ens han arribat tenien partidaris i detractors, i a més els "partidaris" d'una determinada opció sempre tocant alguna coseta. Ja us podeu imaginar.

En tota aquesta feina la junta volem agrair especialment la tasca realitzada per les "nostres" dissenyadores Gemma Taboas i la Montse Farré, així com la col·laboració especial de l'Adrià Trallero i en Marc Canyelles.

Com a novetat, les noves samarretes no portaran el nom del jugador/a. No ha estat facil pendre aquesta decissió, però creiem des de la junta que per una qüestió pràctica facilitarà molt la tasca operacional dels partits quan falti o sobri alguna samarreta. Permetrà els "prestecs", i les "herències" i els "despistes". De moment la 2ª equipació serà la mateixa que l'actual (samarreta negre).

Tota aquesta nova imatge portarà associada uns nous xandals i altres equipaments esportius de caire voluntari que ja us mostrarem més endevant.

I com que sabem, que el que voleu es veure les samarretes, aquí teniu la imatge (el tó de verd pot canviar una mica). Esprem que us agradi.

Porters / porteres:


Jugadors/jugadores:L'escut, de moment només tenim una versió reduida, i aviat publicarem la versió oficial:

top