No ha pogut ser, l'Olesa ha perdut amb el Castellet per 3-4 la final de la Copa Federació realitzada a Girona aquest diumenge. En J.L. Laraña ha preparat aquesta crònica d'una final que ha estat èpica:

L'Olesa ha jugat a un gran nivell durant tota la primera part, tot i que als 5 segons de joc l'han castigat amb una falta directa que ha pogut aturar el Francisco. Pocs minuts més tard en Marc Cañe amb un potentissim tret ha conseguit el primer gol olesà i una mica més tard en Marc Farré desprès d'una lluita aferrissada per el control de la bola ha conseguit un magnífic segòn gol.
La cosa pintava bé, i ho feia palès l'excelent jugada d'en Cañe a pocs minuts del descans conseguint el tercer gol. El Castellet semblava ben tocat, però a pocs segons de l'acabament de la primera part un xut que ha rebotat en un dels nostres jugadors ha descol·locat en Francisco que no ha pogut fer res per aturar el primer gol de Castellet. Descans: 3-1.

A la represa ha fet acte de presencia a l'equip olesà de tot el cansament acumulat a la semifinal del matí, on s'han buidat totalment per conseguir arribar a la final, desprès de derrotar al SEK en un partit esgotador per 3-4 desprès de remuntar 2 gols. L'Olesa ha intentat mantenir la difèrencia, i fins i tot en Cañe ha conseguit un nou gol, que ha estat injustament anulat per l'arbitre, ja que el porter ha tret clarament de dins la porteria quan la bola havia traspassat la linea, fins i tot desplaçant la porteria.

Aquesta jugada ha afectat moralment l'equip, que veia com el Castellet es creixia i conseguia mantenir un ritme més alt que l'Olesa, que s'anava quedant sense forces davant un equip físicament superior. D'aquesta forma ha arribat la remontada del Castellet fins al 3-4 final.
Cal dir que el Castellet ha realitzat un gran partit, i com que en aquestes coses només pot guanyar un equip, els hi ha tocat als nostres rivals. Felicitats Castellet.

Cal felicitar els nostres jugadors: Francisco Moya, Marc Farré, Albert Gramunt, Marc Cañellas, Fede Jaime, Arnau i Genís Cortada (l'equip ha estat recolzat a la banqueta per les nostres jugadores infantils Cristina Gramunt i Lara Jaime). Així com el seu entrenador, en Josep Batlle. A tots ells moltes felicitats per l'excelent temporada realitzada i per l'esforç realitzat en aquesta final fins a l'extenuació. Als nostres ulls son uns veritables campions.


top