12 Hores d'Hoquei a Olesa


Ahir es va celebrar la 8ª Edició de les 12 Hores de Hoquei a Olesa de Montserrat que va organitzar el nostre club. Amb una gran exit de participació i amb una dia que va a guantar molt bé que va ajudar a donar el tó festiu que es mereix. Els equips dels més petits van jugar pel matí, i vam deixar el femení i els grans per la tarda. Els reultats els podreu trobar aquí.

La nota més significativa potser va ser veure al partit de cloenda entre l'equip senior del Olesa i la Selecció Catalana Junior, com un dels nostres jugadors més destacats, l'Albert Gramunt, era seleccionat per enfrontar-se al seu propi equip. Felicitats Albert. Creiem que es motiu d'orgull, que un jugador format a la cantera d'un club tant jove com el nostre hagi apogut estrenar-se amb la selecció, cosa que va fer, a més, conjuntament amb els seus companys, una mica "massa bé", 11-1. Però va ser un gran espectacle.

Volem agrair a tots els equips participants la seva presència i el seu bon fer, i desitgem que s'ho passessin bé i que tinguin ganes de tornar-hi l'any que vé. També preguem que ens pogueu disculpar de qualsavol fallada en l'organització que no hagim pogut evitar. Desitgem que el proper any tinguem unes millors instalacions per poder-vos oferir una millor estada.

Equips participants:

Benjamí:
HC Castellet - Campió
C. Olesa Patí
CP Manresa

Prebenjamí-1:
HC Castellet - Campió
C. Olesa Patí A
CH Navarcles

Prebenajamí-2
C. Olesa Patí - Campió
CP Masquefa
CH Sant Just

Ratolins (Iniciació):
CH Sant Just - Campió
CP Santa Perpetua
C. Olesa Patí

Femení Base:
CP Voltregà - Campiones
C. Olesa Patí
CH Castellar

Aleví:
C. Olesa Patí - Campió
CP Manresa

Femení sènior:
C. Olesa Patí - Campiones
Sferic Terrassa

Sènior:
Selec. Catalunya Junior - Campió
C. Olesa Patí

Resultats:Agraiments:

Volem agrair a tots els comerços i empreses que han col.laborat en aquesta edició de les 12 hores, i que han fet que fos un éxit als nostres ulls i dels de la gent que hi ha participat:

Sr. Cortada - Adimpo - Caixa Sabadell - Carns Casals - Coca-Cola - EMY'S - Estanc La Plaça - Flors Banqué - Flors Bònic - Foto Tort - Índex - Lactalis - Papereria Núria - Perfumeria Siscu - Plataforma Sanitaria - Sara Lee - Unipapel - Texsa SA - Xarcuteria Belmonte - Ambit Assessors - Sayas Esports

També des de la Junta volem agrair especialment a tota la gent: pares, mares, germans, avis, tiets i tietes, delegats, entrenadors, i un munt de gent que ha col.laborat desinteressadament per assolir que la festa es poguès realitzar com es mereixia. Gràcies a tothom i fins l'any que vé.

Per acabar amb tanta lletra, potser millor unes imatges d'aquestes 12 hores, que esperem poder anar ampliant els propers dies.

Imatges:

top