Cròniques 1/05/2010

Imatge del partit Olesa - Capellades de Juvenil

Resultats molt desiguals en aquesta jornada. Començant pels petits. El Prebenjamí A ha pogut guanyar al Mollet, mantenint l'esperança d'atrapar el CP Sant Ramon en la seva particular lluita a la categoria, mentre que el Prebenjamí B, tot i realitzar un bon partit no han pogut amb el Castellar.

El Benjamí segueix sense perdonar a ningú, i ha guanyat amb autoritat al Sentmenat per 9-2. Amb aquest partit es proclama matematicament guanyador del seu grup, i s'assegura una plaça per les fases finals de la Copa Barcelona. Enhorabona!

Un altre que no perdona es el Juvenil que ha guanyat amb contundència al Capellades, però tot i els bons resultats encara no s'ha assegurat la primera plaça (tot i que l'accès a les fases finals de la Copa Federació és practicament assegurada), i es que el Castellet li va a l'encalç, i precisament l'ultima jornada que queda juguen contra aquest equip. Espectacle assegurat.
Els Juniors tampoc se'n van sortir amb el Taradell, tot i que durant molt minuts van aguantar molt bé, i fins i tot es van avançar al marcador. Anims nois!

El Sènior tampoc va tenir el seu dia, i el Noia, com ja va demostrar al partit d'anada, va imposar un fort ritme al partit que no va poder ser aturat per l'Olesa: 3-10. Al cap i a la fí es el lider de la categoria i ho va demostrar.

En canvi les noies del 1ª Catalana Femení, han pogut superar al Sant Cugat per 0-2 a la 1ª jornada de la Copa de la Lliga. Una nova competició per grups que només permetrà passar a la fase final a l'equip que quedi primer, i precisament l'Olesa està integrat en el grup de l'equip que ha guanyat la lliga de 1ª Catalana, el SHUM Maçanet. No ho tindran fàcil a la propera jornada. AL Bloc Femení teniu una crònica del partit de Sant Cugat.
top