Aquest passat cap de setmana, només el Juvenil va poder superar el seu rival, el Lleida Llista Blava, en la primera eliminatoria de l'ultima fase de la Copa Federació ab resultats de tenis: 6-3 i 2-6. Aquest cap de setmana, la cosa serà molt més crua, ja que el Noia es un dels aspirants a guanyar la competició. Sort!!

No van tenir sort, però, els Benjamins, el Sant Josep va presentar una forta batalla, i tot i que en el primer partit van conseguir remuntar un 0-5 inicial, els de Sant Sadurní van acabar superarant l'Olesa acomiadant l'equip de la competició. Felicitats nois.

Finalment el Prebenjamí A, tampoc va poder superar el Ripollet, tot i que va ser per molt poc, ...moooolt poc. Un gol del Ripollet a la segona part del partit de tornada quan només faltaven 1.26 segons (el delegat del Ripollet es va enfadar per que es creia que encara quedaven 1 minut i 26 segons), però no. Amb un segon era impossible igualar, el partit. Tot i que la tercera part va guanyar l'Olesa amb un clar 3-0, el comput de parts impedia remontar el partit per molt que s'esforcessin. Una gran temporada també pels Prebenjamins. Felicitats.


top