Noticies de la Jornada: 11 Abril 2010

La jornada arrencava el divendres al vespre, 9 d'Abril, amb una abultada victoria de l'equip senior Femení davant el Corbera per 14-3. El dissabte, era l'equip Femení base el que s'enfrontava al Castellet, segon classificat de la competició. Les petites al final no han pogut resistir el major potencial de l'equip del Castellet i han acabat perdent per 1-6. Això implica automàticament que l'equip ja no es pot classificar pel Campionat de Catalunya, i s'haurà de conformar en participar a la Copa Federació que es farà el proper cap de setmana a Vilassar.
A continuació, el Prebenjamí B s'ha enfrontat al Vilafranca, no podent guanyar per una part, tot i que han mostrat un gran esperit de joc. Mentrestant, el Prebenjamí A ha pogut guanyar al Voltregà en el seu desplaçament, conseguint mantenir el liderat de grup (compartit amb el Sant Ramon).
Uns altres que no perdonen, son el Benjamins, que avui han guanyat al Torrelavit per un contundent 8-4 i mantenen el lideratge del grup B3.
Per la tarda els Alevins s'han enfrontat al Cambrils, un equip amb un bon potencial però que durant tota la primera part no ha pogut superar la porteria excelentment defensada per l'Uri Trallero. A la segona part, una falta directa ha obert el camí de gol del Cambrils que ha acabat guanyant per 0-4, una llastima per l'esforç de l'equip Olesà.
Finalment els Juvenils han guanayat, amb més patiments del compte a la part final, al Ripoll per un significatiu 7-6, i per tant mantenen el lideratge del grup FF.
El diumenge s'ha jugat el segòn partit de les jugadores seniors de 1ª Catalana, que han conseguit un mereixedissim empat a la pista del Blanes, depres d'anar perdent 4-1 al descans. Fins i tot han estat a punt de guanyar..


top