Jornada exitosa

Aquest passat cap de setmana els equips d'hoquei olesans han obtingut majoritariament uns bons resultats. Només els Junior, l'Aleví i el Prebenjamí B, no han pogut guayar els seus partits, el Prebenjamí ben justet davant el Vilafranca, i el Junior va conseguir aguantar bé fins la primera part (2-1), tot i que en un moment de debilitat, a la segona part van carregar un bon cistellet a Caldes.
La resta d'equips segueix molt bé, el Juvenil encapçala la classifcació al grup FF, desprès de derrotar el Ripoll per poc (4-5), identic resultat que el Femení Base davant el Mataró. El Benjamí segueix fent un molt bon paper al grup B3 i també es situa al capdemeunt de la taula del seu grup empatat a punts amb el Mollet. El Prebenjamí A, no va tenir maldecaps per guanyar al Voltregà.
El equip Sènior femení, per la seva part, amb més dificultats de les esperades, va conseguir guanyar al Sant Cugat i situar-se en una excelent 4ª posició de la categoria. Teniu una crònica del partits femenins al Bloc Femení.
Per cert, ja tenim una foto "oficial", dels nens i nenes d'Iniciació, en podeu veure la foto a la zona dels equips, presa a la nova pista de Les Planes.
top