Crònica 25/02/2010

2ª Catalana
Olesa 6 - CE Molins de Rei 3

Partit que tot i el resultat ha estat molt igualat durant gran part d'aquest, amb un Molins de Rei que ha sortit en tromba amb l'Olesa encara fred rebent un gol al primer minut. Un minut més tard un atac del Molins ha acabat amb la bola al travesser amb el Francisco ja vençut. Poc desprès el ritme s'ha calmat una mica, però a l'Olesa li costava entrar, i les opcions de tir no eren bones, fins que finalment en Gramunt en una escapada per l'esquerra li ha colat un gol per sota al porter del Molins. Dos minuts més tard, altre cop en Gramunt conseguia adelantar l'Olesa al marcador. Tot i així era dificil entrar a la zona del Molins, i les seves contres feien molt de perill. Faltant 4 minuts pel descans l'Aleix ha fet una falta quan un jugador del Molins li ha robat la bola rebent una blava. La falta directa corresponent ha estat transformada, provocant l'empat amb el que s'arribaria al descans.
A la represa ha continuat el domini olesà, i el Cañe des de la propia area ha engaltat un missil que ha arribat al fons de la xarxa (3-2). Però el Molins continuava sent molt perillós al contratac i 4 minuts més tard conseguia altre cop l'empat. Per sort altre cop en Cañe la tornava a colar un minut més tard, i a partir d'aqui s'ha notat molt una baixada del nivell de joc del Molins que ha perdut intensitat. En Cañe altre cop al minut 15 i en Gramunt al vint han arrodonit el resultat, tot i les nombroses ocasions que han tingut els olesans, encara que el Molins ha donat alguns ensurts en aquesta darrera etapa del partit.

Alineació Olesa: Francisco Moya(p), Francesc Daura, Dani Serrano, Albert Gramunt, Aleix -cinc inicial-, Marc Canyellas, Adrià Trallero.

Gols: 0-1 (0:40), 1-1 (Gramunt, 6:30); 2-1 (Gramunt, 8:04), 2-2 (F.D. 20:32). 2ª Part: 3-2 (Cañe, 1:47), 3-3 (4:38), 4-3 (Cañe, 5:32), 5-3 (Cañe, 9:04), 6-3 (Gramunt, 15:46).
top