L'Aleví cap a Saragossa

Es reprenen les competicions a totes les categòries

Aquest cap de setmana es reprenen les competicions a totes les categòries al iniciar-se la 2ª fase de les lligues curtes. La "sort" ha fet que l'Aleví hagi de fer molts quilòmetres (*) en el seu grup F7, ja que té els equips de El Vendrell, Cambrils, Juneda, Mollerussa, Alpicat i...Stadium Casablanca de Saragossa, on precisament li tocarà anar aquest dissabte. L'expedició sortirà aquest dissabte en dos furgonetes i ja explicarem com haurà anat.
A la resta de categories la cosa està una mica més equilibrada, no gaire més però, els Juniors (Grup FA) no ho té facil: Caldes, Arenys de Munt, Tona, Taradell i Sentmenat, tots equips amb solera. El Juvenil (Grup FF) també li tocarà fer quilometres: Ripoll, Cadí (Seu d'Urgell), i altres més propers: Capellades, Igualada, Castellet, Vic i Voltregà. Els tocarà apretar fort.
El Benjamí (Grup B3) té un grup més ben repartit en distància i dificultat: La Garriga, Martorell, Mollet, Sentmenat, Torrelavit i Vilassar. Un equip que pot fer un bon paper.
El Prebenjamí A (Grup PB6) tindrà com a contrincants alguns vells coneguts, i altres per coneixer: Sant Ramon, Voltregà, Mollet, Vilassar, Sitges i Sant Feliu. Mentre que el Prebenjamí B (Grup PB7) se les haurà amb el Torrelavit, Vilafranca, Martinenc, Congrès, Castellar i Santa Perpetua. Un bon pupurri d'quips que segur que donarà un bon pupurri de resultats.
A tots els equips molta sort.!!!

(*) Nota: El calcul dona que els alevins faran en aquesta fase de la competició:..... 1648 km!!!
top