Història del Club

Dossier de presentació del Club 2011


La selecció Catalana quan la pista encara era descoberta (2004)

El Club Olesa Patí (COP), va neixer el maig de 2002 com a continuació de l'Escola Esportiva Municipal (EEM). Inicialment els nens competien des de la EEM en la lliga del Consell Escolar de Barcelona, d'on una temporada ja en vàrem ser subcampions. La EEM sols admetia jugadors en edat escolar, i en la competició escolar, de forma que els nens es quedarien sense equip al fer-se grans. És per donar continuïtat als nens i poguer-los inscriure a la competició federada, que uns quants pares van fundar aquest club, l'any 2002, dedicat a aquest esport, sense ànim de lucre, i en una zona geogràfica on històricament mai hi havia existit hoquei patins.

Com veieu, la història del club es molt curta, sobretot comparada amb altres equips, i amb la dificultat que comporten els inicis: manca d'experiència, el poder fer-se un lloc a les entitats del poble, la dificultat per trobar nens quan comences i poder formar una bona base, manca de referents,...

A partir de 2008 es crea el primer equip femení senior, començant a competir a 2ª Catalana, on assoleix una excelent 4ª plaça, que li permet assolir l'any següent l'ascen a 1ª Catalana. A aquest equip, se li afegeix la temporada 2009-2010, un nou equip de Femení Base (jugadores de menys de 12 anys) conseguint, el que fns ara es el trofeu oficial més important assolit pel Club: la Copa Federació. En aquesta mateixa temporada, l'equip Juvenil arriba a la final d'aquesta mateixa competició, signant una excelent temporada. Teniu un resum en imatges a la galeria històrica.

Així mateix, s'ha anat ampliant la base, i a partir d'aquest any 2010, es crea un nou equip de Prebenjamí iniciació per canalitzar les inquietuds del més petits.

Ja sabeu, si us agrada patinar i fer esport i passar-ho bé, us esperem al Club. I si no vols patinar, però vols passar-t'ho bé igualment, vine a veure els partits. No te'n penediràs!!!


Tots els jugadors i jugadores a l'any 2008
top